Treceți la conținutul principal

sistemelor informatice pentru managementul personalului.

1.Standardizarea va materializa prin folosirea unor nomenclatoare unice in definirea diferitelor
caracteristici si printr-o forma comuna de prezentare/afisare a rezultatelor interogarilor bazelor de date,
astfel incat sa se permita compararea facila a avantajelor si dezavantajelor diferitelor alternative sau
decizii.

2.Comunicarea  asigurata tocmai prin accesul concurent la baze de date, reglementari, criterii deevaluare, posturi si criterii de selectie pe principiul Internet computin sau prin comunicarea consiliat-manager.

3.Comunicarea fi asigurata tocmai prin accesul concurent la baze de date, reglementari, criterii deevaluare, posturi si criterii de selectie pe principiul Internet computin sau prin comunicarea consiliat-manager.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cetatea Oradea targul carierelor

       Experienta mea de la tirgul de cariera a fost de stul de comuna. Am ajuns la ora 11 fara 10 min  si am mai asteptat inca cateva minute pana au ajuns cilalti colegi .       La intrarea in cetate am fost intrebati de la ce scoala veni  , neu rugat sa mergem in cladirea de la cetate unde trebuia sa participam la worksop .      Acolo la jubsol intr-o camera no astetat o doamna din Targu Mures unde pe scaune e o asteptat niste mape cu foi in ele si niste pixuri cu care sa sriem pe foaie .     Dupa ce am terminat am iestit afara si am facut o poza de grup deoarece in nauntru nu era asa luminos si  nu iesea bine poza .

Noaptea de Inviere

In vacata  de primavara in care se recgasesc sarbatorile pasacle am mer la Inviere. La inviere am fost in judetul Hunedoara mai precis in orasul Lupeni aproape de Straja unde am mers la o biserica mica dla care amn fost de paste , tot la acea biserica se porneste cu drumul curuci .